tisdag, november 25, 2008

Feminismen & Framtiden

Lördagen den 13 december kl 10-16 arrangerar vi workshopen Feminismen & Framtiden på Signal i Malmö.

Under hösten har vi gjort en 7,5 poängs kurs på Fotohögskolan i Göteborg under (den oerhört sexiga) titeln "Att använda intersektionalitet i konstnärlig praktik". Vi har även pratat konst och feminism på en gymnasieskola, på Regnbågsfestivalen och ett museum i Skellefteå. Eftersom vi rest och fått betalt för att sätta ihop kurser och samtal vill vi nu passa på att bjuda vidare. Vi vill lyssna och diskutera med er och låta de erfarenheter vi gjort bli en del av diskussionen på hemmaplan!

Vi ser workshopen som ett sätt att diskutera var feminismen är idag, vad intersektionalitet egentligen betyder och hur det kan användas. Eftersom vi jobbar med konst kommer vi inleda diskussionen och använda konst som exempel för att ge den en praktisk ingång. Du behöver inte alls veta nåt om konst för att delta - vi välkomnar alla som har ett intresse av att diskutera Feminismen & Framtiden!


Om du är intresserad av att vara med vill vi att du anmäler dig i förväg genom att skicka ett mail med namn och telefonnr till: info.mfk@gmail.com senast 8 december.

Vad: Feminismen & Framtiden - en workshop med föreläsning, praktiska övningar, diskussion och fika.
Var: I lånade lokalen Signal - center för samtidskonst
på Södra Skolgatan 31.
När: Lördagen den 13 december kl 10-16.

Vi ses! MFK.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är intresserade män också välkomna på den här workshopen?

11:29 em  
Anonymous Anonym said...

Är även intresserade män välkomna på den här workshopen?

11:30 em  
Blogger MFK said...

Ja, men det krävs föranmälan innan den 8 december.
Sedan vi startade har vi sagt att vi tror på separatism som en tillfällig strategi. I arbetet med intersektionalitet och när vi jobbat utåt, med skolor och andra universitet, så har vi frångått den strategin och välkomnat alla som har ett intresse i att diskutera frågan. Om ett arrangemang är separatistiskt kommer detta att stå mycket tydligt i utskick och annan reklam, precis som det gjort tidigare.
mvh MFK

3:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home